25-06-2018

Σημαντικές Ανακοινώσεις


Eπιχειρηματική Αποστολή στην Αίγυπτο απο τον ΣΕΒ στις 3-5 Μαΐου 2017

Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνει γνωστό στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι:

ο ΣΕΒ  διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Κάιρο στις 3-5 Μαΐου 2017, την οποία θα συνοδεύσει ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς-Νικόλαος Κουίκ.

 
Η αποστολή, θα απαρτίζεται από τους εξής κλάδους:
 

  •          Κατασκευές και Δομικά υλικά
  •          Logistics/μεταφορές
  •          ΤΠΕ
  •          Ενέργεια και τρόφιμα
  •          Φαρμακευτικά προϊόντα

Κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής αποστολής  θα προγραμματιστεί επιχειρηματικό Forum μεταξύ Ελληνικών και Αιγυπτιακών επιχειρήσεων, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες στην Αίγυπτο, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και θα διοργανωθούν διμερείς συναντήσεις μεταξύ Ελληνικών και Αιγυπτιακών επιχειρήσεων. Επίσης, προγραμματίζεται επίσκεψη στη Διώρυγα του Σουέζ και επί τόπου ενημέρωση από την Αρχή της Διώρυγας, που αποτελεί φορέα υλοποίησης πολλών και μεγάλων επενδυτικών έργων στην Αίγυπτο και πόλο έλξης για ξένους επενδυτές.

Το τελικό κόστος διοργάνωσης, καθώς και το πρόγραμμα της επίσκεψης θα διαμορφωθούν βάσει του αριθμού των συμμετεχόντων.  Η δαπάνη της μετάβασης και της διαμονής θα επιβαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Στο επόμενο διάστημα θα σας κοινοποιηθούν προτεινόμενες πτήσεις και ξενοδοχείο.

Σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας,  συμπληρώνοντας τη σχετική δήλωση (πατήστε εδώ),ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Β. Μακρυγιάννη (Τ. 211 5006 121, Ε. ir@sev.org.gr)

03/05/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων 

  • 
ΓΕΜΗ