25-04-2018

Ανακοινώσεις


Πρωτοβουλία Εμπορικού Επιμελητηρίου Milano Monza Brianza Lodi : Building4Business - κλάδος Επίπλου και Design (9/4-4/5/2018)

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει για την την πρωτοβουλία Building4Business στον κλάδο επίπλου και design απο το Εμπορικό Επιμελητηρίο Milano Monza Brianza Lodi.H δράση απευθύνεται σε εταιρείες, οι οποίες ενδιαφέρονται ενεργά να εισέλθουν στην ιταλική αγορά και σε εταιρείες που εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκατάστασης στην τοπική αγορά, συνεπώς και σε δυνητικούς επενδυτές. Αναλυτικότερα, το Επιμελητήριο Μιλάνο σε μια νέα δράση που εγκαινιάζει για πρώτη φορά το 2018, «Building for Business», σκοπεύει να θέσει στη διάθεση επιλεγμένων εταιρειών χώρους εργασίας (co working) και εκθέσεως (20τμ) στο κεντρικό κτήριο του Επιμελητηρίου στο Μιλάνο, Palazzo Giureconsulti και άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Το κόστος συμμετοχής για τις ανωτέρω αναφερόμενες παροχές χώρων και υπηρεσιών έχει προσδιοριστεί σε €7.000 συν ΦΠΑ. Έχει αποφασιστεί η πρώτη δράση να πραγματοποιηθεί για τον κλάδο Επίπλου και Design στο πλαίσιο της εκθέσεως Salone del Mobile τον προσεχή Απρίλιο και των εκδηλώσεων Fuori Salone που πραγματοποιούνται σε όλη την πόλη εκείνη την περίοδο. Για το λόγο αυτό η χρονική περίοδος που θα πραγματοποιηθεί είναι πριν και μετά από την έκθεση το διάστημα από 9/4 εως 4/5/2018. Οι υπηρεσίες και παροχές που περιλαμβάνονται σε αυτή την τιμή περιγράφονται 2 αναλυτικά στην παρακάτω ιστοσελίδα, μέσω της οποίας υποβάλλονται και οι αιτήσεις συμμετοχής κατόπιν συμπλήρωσης αναλυτικού ερωτηματολογίου για την ενδιαφερόμενη εταιρεία. Η επιλογή των εταιρειών που θα συμμετάσχουν θα γίνει από τους διοργανωτές. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ενημέρωση που του Επιμελητηρίου ο συνολικός αριθμός των εταιρειών που θα συμμετάσχουν θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένος (περί τις 10 εταιρείες).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το σύνολο των πληροφοριών στην παρακάτω ιστοσελίδα και να επικοινωνήσουν απευθείας με
τους διοργανωτές για περισσότερες πληροφορίες: http://en.palazzogiureconsulti.it/services/the-building-for-business/offer/furniture-anddesign-your-location-in-the-center-of-milan.kl


Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ενδιαφέροντος έχει οριστεί η 14/1/2018 και η τελική επιλογή από τους διοργανωτές υπολογίζεται να έχει πραγματοποιηθεί έως το τέλος Ιανουαρίου.

09/04/2018 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων 

  • 
ΓΕΜΗ