25-06-2018

Ανακοινώσεις


Επιχειρηματική Αποστολή στην Ασία από το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, 24/6-4/7/17

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνει γνωστό στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή σε 4 πόλεις της Ασίας από 24/6 μέχρι 4/7/17 με στόχο τη διερεύνηση και αξιοποίηση ευκαιριών σε μία Ηπειρο με σταθερά αναπτυξιακή πορεία. Η αποστολή θα επισκεφθεί διαδοχικά το Τόκυο (26-27/6), τη Σεούλ (28/6), τo Πεκίνο (29-30/6) και την Ταιπέι (3-4/7).

Αποκλειστικός στόχος της Αποστολής είναι να δώσει την ευκαιρία σε εξωστρεφείς εταιρίες να έχουν επαφές και συζητήσεις με τοπικές εταιρίες για να επιδιώξουν συμφωνίες τόσο για εξαγωγές όσο και για άλλες δραστηριότητες, joint-ventures, συμπράξεις, μεταφορά τεχνογνωσίας, επενδύσεις, αναζήτηση συνεργατών-αντιπροσώπων, κλπ. Οι συγκεκριμένες χώρες είναι ανεπτυγμένες , έχουν μεγάλους καταναλωτικούς πληθυσμούς με αγοραστική δύναμη και καταναλωτική τάση που αναζητούν ποιοτικά προιόντα δυτικής προέλευσης και προσφέρουν ευκαιρίες σε αρκετούς τομείς.

Για την αποτελεσματικότερη διαχείρισή της η Αποστολή θα περιορισθεί σε 10 συμμετέχοντες περίπου και θα επικεντρωθεί κυρίως στους τομείς τροφίμων-ποτών, χημικών-φαρμακευτικών-καλλυντικών, τεχνολογίας, δομικών υλικών, real estate, τουρισμού, χωρίς να αποκλείεται συμμετοχή από άλλο κλάδο. Η αποστολή έχει σχεδιασθεί με περιεκτικό και συνοπτικό πρόγραμμα και θα δοθεί έμφαση στον έγκαιρο προγραμματισμό και στην εξασφάλιση ποιοτικών επαφών. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι ο κάθε συμμετέχων έχοντας ατομικό πρόγραμμα θα πραγματοποιήσει τις περισσότερες συναντήσεις Β2Β στην έδρα των τοπικών εταιριών ώστε να έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τα κατάλληλα και υψηλόβαθμα στελέχη.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν στην Επιχειρηματική Αποστολή πρέπει να στείλουν δήλωση συμμετοχής μέχρι 14/4/17.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γιάννη Πατσιαβό, Senior Consultant του Ελληνο-Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, τηλ.2106419026, 6945234747, y.patsiavos@ahk.com.gr.

24/06/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων 

  • 
ΓΕΜΗ