Γραφείο Τύπου   /   ΕΒΕΑ news RSS 2.0

www.tribune.gr | Οι επιχειρήσεις σε ρόλο πρωταγωνιστή

ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΒΕΑ, κ. Κ. ΜΙΧΑΛΟΥ

www.tribune.gr

Ημερ. Δημοσ.: 16/1/2020

 

Οι επιχειρήσεις σε ρόλο πρωταγωνιστή

Στις 14 Ιανουαρίου απονεμήθηκαν για 19η χρονιά τα Επιχειρηματικά Βραβεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Ο θεσμός αυτός, δημιουργήθηκε για να τιμήσει την ιδέα και τις αξίες της επιχειρηματικότητας, για να επιβραβεύσει τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια, τη διορατικότητα, αλλά και για να αναδείξει την υπευθυνότητα ως αναπόσπαστο στοιχείο μιας σύγχρονης επιχειρηματικής φιλοσοφίας.

Φέτος, βραβεύθηκαν για μια ακόμη φορά επιχειρήσεις που αρίστευσαν, υπηρετώντας αυτές τις αξίες στην πράξη. Επιχειρήσεις που διακρίθηκαν για τη διεθνή τους παρουσία και την εξαγωγική τους δραστηριότητα, για τις επιδόσεις τους στους τομείς της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας, για την ανάπτυξη επώνυμων προϊόντων, για την αξιοποίηση του ηλεκτρονικού επιχειρείν, για την υπευθυνότητά τους απέναντι στο περιβάλλον και για τη συνεισφορά τους στην κοινωνία. Μεταξύ των βραβευόμενων ήταν, επίσης, νέες, αναπτυσσόμενες και ελπιδοφόρες επιχειρήσεις, επιτυχημένοι αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες, αλλά και επιχειρήσεις που έχουν χτίσει παράδοση στην αγορά.

Κάθε μια από αυτές τις βραβεύσεις, αποτυπώνει τις προσπάθειες ανθρώπων: επιχειρηματιών και εργαζομένων που τόλμησαν να βάλουν τον πήχη ψηλά, που δούλεψαν σκληρά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κατάφεραν μαζί να ξεπεράσουν εμπόδια και να πετύχουν φιλόδοξους στόχους. Οι δικές τους ιστορίες επιτυχίας, αλλά και οι ιστορίες χιλιάδων άλλων ελληνικών επιχειρήσεων, λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας για το αύριο. Επιβεβαιώνουν ότι η υγιής επιχειρηματικότητα μπορεί και πρέπει να γίνει η κινητήριος δύναμη στην προσπάθεια της πατρίδας μας να αλλάξει σελίδα μετά την κρίση. Μπορεί να μπει μπροστά, για τη μετάβαση σε ένα νέο, βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο: που θα διασφαλίσει ανάπτυξη σε σταθερές βάσεις, θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και περισσότερες ευκαιρίες για όλους.

Σήμερα, οι συνθήκες για να πετύχουμε αυτό το στόχο είναι σαφώς καλύτερες σε σχέση με το παρελθόν. Δεν παύουν, όμως, να υπάρχουν ακόμη μπροστά μας σημαντικές προκλήσεις, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό περιβάλλον, στις οποίες καλούμαστε να ανταποκριθούμε, με αποφασιστικότητα και τόλμη, με κοινό όραμα, συνεργασία και ενότητα.

Ο ρόλος της Πολιτείας στην προσπάθεια αυτή είναι προφανώς κρίσιμος. Τώρα χρειάζεται να ολοκληρωθούν οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει, να δοθούν ισχυρά κίνητρα για νέες επενδύσεις σε εξωστρεφείς και παραγωγικές δραστηριότητες, να φροντίσουμε για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας, για την αναβάθμιση της Παιδείας, για τη στενότερη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την έρευνα και την καινοτομία.

Είναι όμως η στιγμή και για τις ίδιες τις ελληνικές επιχειρήσεις, να «γίνουν» η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στην οικονομία και στη χώρα μας. Είναι η στιγμή για να σχεδιάσουν το μέλλον τους, σε έναν κόσμο που αλλάζει, να αγκαλιάσουν την καινοτομία και να αντιμετωπίσουν δημιουργικά τις αλλαγές που φέρνει η τεχνολογική εξέλιξη, προσαρμόζοντας τις στρατηγικές, τα μοντέλα λειτουργίας και την κουλτούρα τους. Είναι η στιγμή για να επενδύσουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ανθρώπων τους, να εντάξουν την εταιρική υπευθυνότητα στον πυρήνα της στρατηγικής τους.

Είναι στη φύση της επιχειρηματικότητας να οδηγεί τις εξελίξεις και να λειτουργεί διαχρονικά ως φορέας θετικών αλλαγών στην οικονομία και στην κοινωνία. Οι επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν φέτος, αλλά πολλές ακόμη, μικρές και μεγάλες, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, επιβεβαιώνουν ότι ο τόπος μας διαθέτει ένα εξαιρετικό δυναμικό. Διαθέτει ανθρώπους που μπορούν να δώσουν το παράδειγμα και το ρυθμό στην πορεία που θέλουμε να ακολουθήσει η χώρα στα επόμενα χρόνια.

16/01/2020 ΠΗΓΗ: Γραφείο ΤύπουΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΦΥΡΑ
Κατά ένα μήνα, ως τις 31 Οκτωβρίου, αποφάσισε η κυβέρνηση να παρατείνει την προθεσμία υποβολής ένταξης των δανειοληπτών με στεγαστικό δάνειο πρώτης κατοικίας οι οποίοι έχουν πληγεί από την κρίση. Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, το πρόγραμμα που παρέχει επιδότηση της μηνιαίας δόσης δανείου σε ποσοστό ως 90% και για χρονικό διάστημα 9 μηνών, έχει πετύχει καθώς μέσα σε 58 ημέρες, δηλαδή από 3 Αυγούστου μέχρι 29 Σεπτεμβρίου, υποβλήθηκαν 131.155 αιτήσεις...... (01/10/2020)
περισσότερα »

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡ. 51 ΚΑΙ 53Α ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 72 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (Κ.Φ.Δ.)
Παρατείνεται έως και τις 7 Οκτωβρίου 2020 η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ), φόρου διαμονής, περιβαλλοντικού τέλους, φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων, για τις περιπτώσεις, που η προθεσμία έληγε σήμερα, και απόδοσης παρακρατούμενων φόρων, οι οποίοι καταβλήθηκαν τον Ιούλιο. Αυτό ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Όπως διευκρινίζεται ειδικά, για τις επιχειρήσεις, που έχουν έδρα στις περιοχές, οι οποίες κηρύχτηκαν από τη Γενική Γραμμ..... (01/10/2020)
περισσότερα »

ΕΛ.ΣΤΑΤ.: ΠΕΡΙΠΟΥ 72 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ Η ΕΤΗΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΤΟ 2019
Σύμφωνα με την έρευνα οικογενειακών προϋπολογισμών της ΕΛΣΤΑΤ, στα 72.347.256.104 ευρώ ανήλθε η συνολική ετήσια δαπάνη των νοικοκυριών (αγορές) το 2019, παρουσιάζοντας αύξηση 2,3% σε σύγκριση με το 2018. Παράλληλα, η μέση ετήσια δαπάνη των νοικοκυριών για αγορές ανήλθε σε 17.738,64 ευρώ (1.478,22 το μήνα), καταγράφοντας αύξηση 2,5% (430,44 ευρώ) σε σχέση με το 2018. Σε πραγματικούς όρους, η μέση ετήσια δαπάνη των νοικοκυριών αυξήθηκε σε ποσοστό 1,7% ή 291,96 ευρώ, λόγω της επίδρασης του πλη..... (01/10/2020)
περισσότερα »

ΑΑΔΕ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,3 ΕΚ. ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ 9ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2020
1.365.000 κεντρικοί ψηφιακοί συμψηφισμοί και εκπτώσεις, συνολικού ποσού σχεδόν 125 εκατ. ευρώ πραγματοποίησε η ΑΑΔΕ από την αρχή του 2020 στο πλαίσιο άμεσης εξυπηρέτησης φορολογούμενων πολιτών και επιχειρήσεων υλοποιώντας μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης. Από τα ποσά αυτά, ειδικότερα από τις 25/9 - 29/9 και ενόψει της έκδοσης των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ, πραγματοποιήθηκαν 1.188.000 συμψηφισμοί και εκπτώσεις συνολικού ποσού σχεδόν 55 εκατ. ευρώ έναντι  372.000 κεντρικών ψηφιακών συμψηφισμών, σ..... (01/10/2020)
περισσότερα »

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΣΗΜΕΡΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Σήμερα, 1η Οκτωβρίου 2020, ολοκληρώνεται επιτυχώς - μετά από τέσσερις μήνες - η διαδικασία της Ανάρτησης των Κτηματολογικών στοιχείων στο Δήμο της Αθήνας, η οποία για πρώτη φορά γίνεται ψηφιακά. Το Κτηματολόγιο προτρέπει τους πολίτες να ελέγξουν και να επιβεβαιώσουν ή να διορθώσουν την καταγραφή της ιδιοκτησίας τους, αφιερώνοντας λίγα λεπτά, ακόμα και σήμερα, αποφεύγοντας μελλοντικές δικαστικές επιλύσεις που κοστίζουν σε χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία. Επίσης, ενημερώνει τους πολίτες ότι υπάρχ..... (01/10/2020)
περισσότερα »

ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
Οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες εμπορίου (επιγραμικές υπηρεσίες διαμεσολάβησης) που έχουν καταχρηστική συμπεριφορά προς τους εμπόρους με τους οποίους συνεργάζονται ή αθετούν συμφωνίες, απειλούνται με πρόστιμο από 1.500 έως και 2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που έθεσε σε δημόσια διαβούλευση ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης και η οποία θα παραμείνει ανοικτή έως τις ‪15 Οκτωβρίου. Σκοπός του κανονισμού είναι η αλλαγή των κανόνων του ηλεκτρονικού επιχειρείν, ρυθμίζοντ..... (01/10/2020)
περισσότερα »

ΕΛ.ΣΤΑΤ.: ΜΕΙΩΣΗ 3,1% ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΟΣ
Μείωση 3,1% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Ιούλιο εφέτος σε σχέση με τον Ιούλιο 2019, ωστόσο φαίνεται μια «αναλαμπή», καθώς καταγράφηκε αύξηση σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο μήνα, ενώ οι πωλήσεις κινήθηκαν ανοδικά στην πλειονότητα των επιμέρους κατηγοριών των καταστημάτων. Ειδικότερα, ο όγκος των πωλήσεων αυξήθηκε σε: Έπιπλα- ηλεκτρικά είδη- οικιακό εξοπλισμό (12,8%), Φαρμακευτικά- καλλυντικά (11,7%), Βιβλία- χαρτικά- λοιπά είδη (5,1%), Ένδυση- υπόδηση (..... (01/10/2020)
περισσότερα »

ΕΛ.ΣΤΑΤ. : ΜΕΙΩΣΗ 6,6% ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΦΕΤΟΣ
Μείωση 6,6% παρουσίασε ο γενικός δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Αύγουστο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2019, έναντι μείωσης 2,6% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών το 2019 με το 2018. Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η μείωση αυτή στο κόστος παραγωγής των εγχώριων βιομηχανιών οφείλεται στις εξής μεταβολές των δεικτών των επιμέρους αγορών: α. Στη μείωση του δείκτη τιμών παραγωγού εγχώριας αγοράς κατά 4..... (01/10/2020)
περισσότερα »

Χ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ 1/5 ΤΩΝ ΠΕΡΣΙΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου ενημέρωσε το υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. Με βάση τα στοιχεία από τις φόρμες PLF, την Ελλάδα επισκέφθηκαν 3,9 εκατ. τουρίστες ως σήμερα. Αριθμός που αντιστοιχεί στο 22% των περσινών αφίξεων της ίδιας περιόδου (γ΄τρίμηνο έτους). Σημαντικές αγορές προέλευσης όπως οι ΗΠΑ, Ρωσία, Τουρκία και το Ισραήλ παρέμειναν κλειστές, ενώ ελάχιστες ήταν οι ροές από ανοιχτές αγορές εκτός Ευρώπης, όπως ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Λατιν..... (01/10/2020)
περισσότερα »

ΕΒΕΑ: ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΟ 21/9/2020 ΕΩΣ ΚΑΙ 4/10/2020
Αγαπητά Μέλη, Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/126/16316/20.9.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών και τις διατάξεις του  άρθρου 8 της αριθ. Δ1α/Γ.Π. οικ.55821 / 20-9-2020 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Β’ 4019), για το χρονικό διάστημα από 21/9/2020 έως και 4/10/2020, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται ηλεκτρονικά αποστέλλοντας email στις παρακάτω διευθύνσεις με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο αίτημά σας, ανάλογα τον τομέα που απευθύνεστε. Για επε..... (01/10/2020)
περισσότερα »

  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 


ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΕΕ - ΕΔΕΜ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
28/09/2020 περισσότερα
ΜΙΧΑΛΟΣ ΣΕ ΖΑΕΦ: ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ
16/09/2020 περισσότερα
ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ
02/09/2020 περισσότερα
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ Κ. ΜΙΧΑΛΟ
31/08/2020 περισσότερα
Κ.ΜΙΧΑΛΟΣ: ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
24/08/2020 περισσότερα
Κ. ΜΙΧΑΛΟΣ: ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΌ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ
19/08/2020 περισσότερα
Κ. Μίχαλος: Ισχυρό πλαίσιο συναίνεσης για την αξιοποίηση των προτάσεων της επιτροπής Πισσαρίδη
04/08/2020 περισσότερα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΓΕΦΥΡΑ»: ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/8 Η ΕΠΙΣΗΜΗ «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ
31/07/2020 περισσότερα
ΜΙΧΑΛΟΣ ΓΙΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ
20/07/2020 περισσότερα
Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών «ΑΘΗΝΑ» – Ένα νέο επάγγελμα ανοίγει
16/07/2020 περισσότερα


ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΚΕΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ 84ης ΔΕΘ
29/08/2019 περισσότερα
Υπόμνημα Προέδρου ΚΕΕ & ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου στον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη
10/07/2018 περισσότερα
Υπόμνημα επί του Ν/ΣΧ του υπ.Εργασίας για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα
01/09/2017 περισσότερα
ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΚΕΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΔΕΘ
31/08/2017 περισσότερα
Υπόμνημα για την αξιοποίηση του επιμελητηριακού θεσμού ως προς τη σύνδεση Εκπαίδευσης – Απασχόλησης ως εργαλείο ανάπτυξης
01/09/2016 περισσότερα
Υπόμνημα Επιμελητηρίων για την ελληνική οικονομία ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2016
01/09/2016 περισσότερα
ΥΠΟΜΝΗΜΑ - ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015
15/01/2015 περισσότερα
Υπόμνημα ΚΕΕ προς τον Πρωθυπουργό και τους Αρχηγούς των Κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο ενόψει ΔΕΘ
27/08/2014 περισσότερα
Προτάσεις ΕΒΕΑ για διατραπεζικές προμήθειες προς την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
19/03/2014 περισσότερα
ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΚΕΕ & ΕΒΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
04/09/2013 περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΕ & ΕΒΕΑ Κ. ΜΙΧΑΛΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΒΕΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ
21/09/2020 περισσότερα
Κ. ΜΙΧΑΛΟΣ: ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΑΚΡΑΣ ΠΝΟΗΣ
14/09/2020 περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ Κ.ΜΙΧΑΛΟΥ ΣΤΗΝ e-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΒΕΑ-ΕΓΔΙΧ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΓΕΦΥΡΑ"
07/09/2020 περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΕ & ΕΒΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΒΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΈΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ κ. ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΜΑ
21/07/2020 περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ Κ. ΜΙΧAΛΟΥ ΣΤΟ 8ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
03/07/2020 περισσότερα
Ομιλία Κ. Μίχαλου στο webcast ΕΥ-ΕΒΕΑ-ΣΒΕ "myDATA - Πώς επηρεάζεται η επιχείρησή σας από την εφαρμογή της τεχνολογίας στη Φορολογική Διοίκηση (e-Βιβλία, e-Τιμολόγια);"
02/07/2020 περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΕ & ΕΒΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΒΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κ. ΧΑΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ
23/06/2020 περισσότερα
Ομιλία Κ.Μίχαλου στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος ΚΕΠplus
19/06/2020 περισσότερα
Ομιλία Κ. Μίχαλου με θέμα: Made in Greece. Η μεγάλη και αναγκαία ιδέα της παραγωγικής ανασυγκρότησης
17/06/2020 περισσότερα
Ομιλία Κ.Μίχαλου στο ΔΣ ΕΒΕΑ παρουσία του υπ.Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Α. Γεωργιάδη
26/05/2020 περισσότερα

Βρείτε μας

Εγγραφή στο καθημερινό, ενημερωτικό μας δελτίο
* το πεδίο απαιτείται