18-11-2018

Οργάνωση Ε.Β.Ε.Α.   /   Πρόεδρος ΕΒΕΑ / Χαιρετισμός


Καλώς ήλθατε στο ΕΒΕΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΚΕΕ & ΕΒΕΑ,
κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου,
για το νέο έτος

Oι εκλογές στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων απέδειξαν ότι ο επιμελητηριακός και επιχειρηματικός κόσμος της χώρας μπορεί να κάνει πράξη τη σύνεση, συναίνεση και συνεργασία προκειμένου να συμβάλει τα μέγιστα για την έξοδο της χώρας από την ύφεση, καθώς οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων που ανέδειξαν το νέο Πρόεδρο και τη νέα Διοικητική Επιτροπή ψήφισαν μέσα από ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο βάζοντας στην άκρη «κόμματα και χρώματα».

Εδώ και οκτώ χρόνια ο επιχειρηματικός κόσμος πρωτοστατεί στη σκληρή μάχη ενάντια στην κρίση και έχει καταφέρει να συμβάλει τα μέγιστα στο ΑΕΠ της χώρας, αλλά και στη μείωση της ανεργίας.

Έχει καταφέρει να ενισχύσει σημαντικά την εξωστρέφεια της οικονομίας παρά τις αντιαναπτυξιακές πολιτικές οριζόντιας λιτότητας που έχουν επιβληθεί και επιτείνουν την ύφεση.

Τα Επιμελητήρια και η Κεντρική Ένωση που τα εκπροσωπεί θα συνεχίσουν να δρουν προς όφελος του συνόλου της ελληνικής επιχειρηματικότητας να στηρίζουν αποτελεσματικά τον αγώνα των μελών τους να διεκδικούν μεγαλύτερη συμμετοχή και λόγο στις κρίσιμες αποφάσεις που λαμβάνονται για την ελληνική οικονομία και δε θα επιτρέψουν σε κανέναν να απαξιώσει την εκατοντάχρονη και πλέον προσφορά του Επιμελητηριακού θεσμού.

Η θητεία της νέας Διοίκησης της ΚΕΕ ξεκινάει σε μία περίοδο όπου ναι μεν οι ρυθμοί ανάπτυξης επιταχύνονται, αλλά απομένουν πολλά να γίνουν για να βγούμε οριστικά από τα μνημόνια και την οικονομική ύφεση.

Με εθνικό σχέδιο και συναίνεση μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αρκεί να μην βυθιστούμε ξανά στην αδράνεια, στον διχασμό και στην οξύτητα.  Οι Έλληνες όποτε ενώθηκαν τα κατάφεραν. Όποτε διχάσθηκαν ηττήθηκαν. Ας μάθουμε από τα λάθη μας και ας προχωρήσουμε μπροστά».

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος Μίχαλος
E-mail : president@acci.gr

07/05/2018 ΠΗΓΗ: E.B.E.A. 

  • 
ΓΕΜΗ