ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ


Επιχειρηματική Αποστολή στη Ρουμανία, 23-25 Μαΐου 2018

EBEA_F-648354478.png

 

 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, στις 23-25 Μαΐου 2018. Η Αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Βουκουρέστι.

 

Οι κλάδοι οι οποίοι θα εκπροσωπηθούν είναι: τρόφιμα - φρούτα και λαχανικά, κατασκευές- οικοδομικά υλικά, φαρμακευτικά- καλλυντικά.

 

Το επιχειρηματικό forum θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου 2018, όπου θα διεξαχθούν οι διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και ρουμανικές επιχειρήσεις.

 

Το κόστος συμμετοχής για τον πρώτο εκπρόσωπο κάθε εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 150€ για τα μέλη του ΕΒΕΑ και 250€ για τα μη μέλη.

Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο, το επιπλέον κόστος είναι €75 για τα μέλη του ΕΒΕΑ και 125€ για τα μη μέλη (50% έκπτωση σε κάθε επιπλέον συμμετέχοντα).

Το πόσο αυτό καλύπτει:

•   Τη διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων & του επιχειρηματικού φόρουμ,

•   Τη μετάβαση από και προς το αεροδρόμιο με λεωφορείο (από το προτεινόμενο ξενοδοχείο και για τις προτεινόμενες πτήσεις μόνο).

Η δαπάνη της μετάβασης και της διαμονής θα επιβαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Στο επόμενο διάστημα θα σας κοινοποιηθούν προτεινόμενες πτήσεις και ξενοδοχείο.

 

Για τη διευκόλυνσή σας, σας παραθέτουμε σύντομο ενημερωτικό σημείωμα εδώ για το διμερές μας εμπόριο με τη Ρουμανία.

 

Σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπλη Σελίδα Λάθους - Error Page

Σ Ε Λ Ι Δ Α    Λ Α Θ Ο Υ Σ
Πατήστε εδώ για να επιστρέψετε
ρώνοντας τη σχετική δήλωση εδώ, μέχρι την Δευτέρα 16 Απριλίου 2017.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ (τηλ. 210 3382342-466) .

28/03/2018 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων 

  • 
ΓΕΜΗ