Γραφείο Τύπου   /   Δελτία Τύπου


Επιχειρηματική αποστολή ΕΒΕΑ στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας (17-18 Οκτωβρίου 2018)

Επιχειρηματική αποστολή ΕΒΕΑ στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας (17-18 Οκτωβρίου 2018)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της επιχειρηματικής αποστολής στην Κροατία, που διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών - ΕΒΕΑ, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς  του για τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων. Η αποστολή υλοποιήθηκε σε συνεργασία με Οικονομικό Επιμελητήριο της Κροατίας και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ζάγκρεμπ. Την επιχειρηματική αποστολή συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας ΔΟΣ & ΑΣ του υπουργείου Εξωτερικών, κ. Γιάννης Μπράχος, ενώ από πλευράς ΕΒΕΑ, επίσημος εκπρόσωπος ήταν ο κ. Σταύρος Γεωργάκης, μέλος Διοικητικής Επιτροπής ΕΒΕΑ και υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων

 

Σήμερα, Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου διοργανώθηκε επιχειρηματικό Forum στο οποίο παρουσιάστηκαν οι διμερείς επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες των δυο χωρών. Κατά τη διάρκεια του Forum, το ΕΒΕΑ και το Οικονομικό Επιμελητήριο της Κροατίας υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας με σκοπό την ενίσχυση των σχέσεων ανάμεσα στους δύο φορείς. Το Μνημόνιο υπεγράφη από πλευράς ΕΒΕΑ από τον        κ. Σταύρο Γεωργάκη, και από πλευράς του Επιμελητηρίου της Κροατίας από τον αντιπρόεδρο, κ.Ivan Barbarić.

 

Σημειώνεται ότι στην Αποστολή συμμετείχαν 13 ελληνικές επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους, οι οποίες πραγματοποίησαν 70 περίπου στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις με αντίστοιχες κροατικές.  

Οι ελληνικές επιχειρήσεις ήταν οι εξής:

1. AGROVIM S.A.

2. ASPROFOS ENGINEERING S.A.

3. ELVIAL S.A.

4. GOLDAIR HANDLING

5. ELEA CRETA

6. KAMARIDIS GLOBAL WIRE S.A.

7. LINAKIS DIGITAL

 

8. MEVGAL S.A.

9. MISTRAS GROUP HELLAS S.A.

10. N. ASSIMAKOPOULOS S.A.

11. TEMAK SA

12. VIORYL S.A.

13. WATERA SA

18/10/2018 ΠΗΓΗ: Γραφείο Τύπου 

  • 
ΓΕΜΗ