Γραφείο Τύπου   /   Δελτία Τύπου


BANG στο Athens Innovation Festival

Το Κέντρο Μελετών & Έρευνας του ΕΒΕΑ συμμετείχε με το δίκτυο των επιχειρηματικών αγγέλων “BANG”, και τη φετινή χρονιά στο AthensInnovationFestival, το οποίο διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 12, 13 και 14 Νοεμβρίου 2018.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το AthensInnovationFestivalπρόσφερε την ευκαιρία σε νέους επιχειρηματίες με νέες  και καινοτόμες ιδέες  να προβληθούν στο οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας και των εν δυνάμει επενδυτών.

 Τα στελέχη του ΚΕΜΕ/BANGΕΒΕΑ και τα μέλη των Επιχειρηματικών Αγγέλων πραγματοποίησαν κατά το τριήμερο του φεστιβάλ  σημαντικό αριθμό συναντήσεων με δημιουργούς νέων ιδεών, οι οποίοι αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης στο ξεκίνημά τους. Οι συναντήσεις οργανώθηκαν σε  one-to-oneμε ενημερωτικό, συμβουλευτικό και καθοδηγητικό περιεχόμενο. Αναμένεται  αυτές να αποτελέσουν την απαρχή  περαιτέρω συνεργασίας με το Κέντρο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας.

Στο Festival, ο Διευθυντής του ΚΕΜΕ-BANGτου ΕΒΕΑ κος Θεοδόσιος Παλάσκας, παρουσίασε  το Κέντρο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας του Ε.Β.Ε.Α., το οποίο, αποτελεί την ομπρέλα των δραστηριοτήτων της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας  (ΘΕΑ), του  BANG και των Χρηματοοικονομικών –επενδυτικών εργαλείων (venturecapitalκαι privateequity) σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Το Κέντρο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας του Ε.Β.Ε.Α. με την αμέριστη υποστήριξη του  προέδρου του Ε.Β.Ε.Α. κου Κωνσταντίνου Μίχαλου, αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη υπηρεσία στο οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων, η οποία παρέχει ταυτόχρονα τη δυνατότητα εκκόλαψης νέων επιχειρηματικών σχημάτων  και ανάπτυξης  επενδυτικών λύσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κέντρο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας του Ε.Β.Ε.Α. και για το BANG, αλλά και για προσωπικό ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κο Θεόφιλο Μπεντή στο angels@acci.gr.

19/11/2018 ΠΗΓΗ: Γραφείο Τύπου 

  • 
ΓΕΜΗ