Γραφείο Τύπου   /   Δελτία Τύπου


Virtual b2b meetings μεταξύ ελληνικών και αυστριακών επιχειρήσεων

Πραγματοποιήθηκαν, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020, με επιτυχία virtual B2B Meetings μεταξύ ελληνικών και αυστριακών επιχειρήσεων που διοργάνωσαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και η ADVANTAGE AUSTRIA - το Εμπορικό Τμήμα της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα. Διεξήχθησαν συνολικά πάνω από 40 συναντήσεις μεταξύ 7 αυστριακών και 28 ελληνικών επιχειρήσεων.

 

Οι τομείς ενδιαφέροντος που καλύφθηκαν ήταν: τρόφιμα, δομικά υλικά, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, υπηρεσίες νοσηλείας και φροντίδας ηλικιωμένων, υπηρεσίες τουριστικού marketing, εμπόριο επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων και συστημάτων υγιεινής Ho.Re.Ca.

 

O κ. Marco Struecker, μέλος Δ.Σ. ΕΒΕΑ και υπεύθυνος για το τμήμα της Αυστρίας, δήλωσε πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα των virtual meetings και πρόσθεσε ότι όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα διεξαχθεί Επιχειρηματικό Forum και δια ζώσης b2b meetings μεταξύ ελληνικών και αυστριακών επιχειρήσεων.

 

Ο Εμπορικός Σύμβουλος της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα, Δρ. GerdDückelmann-Dublany μετά το επιτυχές πέρας των συναντήσεων δήλωσε: «Πιστεύω το timing ήταν εξαιρετικό. Αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε αυτή τη φάση για τις αυστριακές επιχειρήσεις, ώστε να βρούνε τους κατάλληλους εταίρους και να είναι έτοιμες μόλις η ελληνική οικονομία ανακάμψει. Ευχαριστούμε θερμά το ΕΒΕΑ για την πραγματικά ευχάριστη και εξαιρετικά επαγγελματική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα».

26/11/2020 ΠΗΓΗ: Γραφείο Τύπου 

  • 
ΓΕΜΗ