Γραφείο Τύπου   /   Δελτία Τύπου


Trade With Greece 2021

Κυκλοφόρησε από το ΕΒΕΑ ο ετήσιος οδηγός της Ελληνικής Οικονομίας, στην αγγλική γλώσσα με τίτλο Trade with Greece. Φέτος, με δεδομένα τα προβλήματα που έχει επιφέρει η πανδημία του Covid-19, στόχος της έκδοσης είναι να προβληθούν στο εξωτερικό οι επιτυχημένες πολιτικές που υλοποιήθηκαν στη χώρα μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών, αλλά και να γνωστοποιηθούν οι σχεδιασμοί της χώρας για την «επόμενη μέρα» και την επιστροφή στην ανάπτυξη.

Η ειδική αυτή έκδοση του Ε.Β.Ε.Α. αποστέλλεται σε όλες τις ελληνικές πρεσβείες και προξενεία, στα γραφεία του Ε.Ο.Τ. στο εξωτερικό, σε μεγάλες ξένες εταιρείες, καθώς και σε οργανισμούς και φορείς οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με την προσέλκυση επενδύσεων στην χώρα μας.  

Το Trade with Greece για το 2021 φιλοξενεί άρθρα του πρωθυπουργού, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς και κορυφαίων υπουργών, στελεχών της κυβέρνησης και αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά και άρθρα- έρευνες διακεκριμένων δημοσιογράφων για όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας.  

Επισυνάπτονται τα άρθρα του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα προς αναδημοσίευση με αναφορά της πηγής.

Ολόκληρη η έκδοση του TradewithGreece είναι διαθέσιμη στο link εδώ

14/04/2021 ΠΗΓΗ: Γραφείο Τύπου


DOWNLOADS
trade2021_kmitsotakis_F320190276.doc trade2021_tsipras_F1389652760.doc

 

  • 
ΓΕΜΗ