15-12-2018

Σημαντικές Ανακοινώσεις


ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνει γνωστό στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο οτι η Περιφέρεια Κρήτης, η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, υλοποιούν από κοινού δράσεις, ενισχύοντας την εξωστρέφεια της Περιφέρειας και με στόχο να προβάλουν και να υποστηρίξουν την προώθηση των ποιοτικών Κρητικών προϊόντων στη διεθνή αγορά.
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας εντάσσεται και η πρόθεση υλοποίησης πρόσκλησης επιχειρηματικής αποστολής από την Πολωνία στην Κρήτη. Η πρόσκληση αφορά  στην πραγματοποίηση επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β), με Πολωνούς πιθανούς αγοραστές του κλάδου των τροφίμων. Οι συναντήσεις για την Δυτική Κρήτη θα υλοποιηθούν στο Ρέθυμνο, και προγραμματίζεται να λάβουν χώρα κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου του 2017.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος,οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ρεθύμνης στο τηλέφωνο 28310-57330, ή στο email: info@eber.gr , έως και την 31 Αυγούστου και να συμπληρώσουν σχετική αίτηση συμμετοχής.

23/08/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων 

  • 
ΓΕΜΗ