Σημαντικές Ανακοινώσεις


Ενημερωτική Συνάντηση και Επιχειρηματική Αποστολή στο Καζακστάν από τον ΣΕΒ

O Τομέας Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων του ΣΕΒ, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας  για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνει:

 

-          Ενημερωτική συνάντηση για την αγορά του Καζακστάν, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 15:00, στα Γραφεία του (Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα). Επισυνάπτεται το αρχικό πρόγραμμα της εκδήλωσης (εδώ).

 

-          Επιχειρηματική αποστολή στην Αστάνα, την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2018. Η αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών. Οι κλάδοι που θα εκπροσωπηθούν κατά προτεραιότητα είναι: Φαρμακευτικά προϊόντα-Καλλυντικά, Κατασκευές-Δομικά Υλικά, Αγροτικά προϊόντα-Τρόφιμα, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Τεχνικές και ΤΠΕ. Το πρόγραμμα της επιχειρηματικής αποστολής περιλαμβάνει επιχειρηματικό Φόρουμ, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες στο Καζακστάν, καθώς και διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και καζάκικες επιχειρήσεις. Το τελικό κόστος διοργάνωσης, καθώς και το πρόγραμμα της επίσκεψης θα διαμορφωθούν βάσει του αριθμού των συμμετεχόντων.  Η δαπάνη της μετάβασης και της διαμονής θα επιβαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Στο επόμενο διάστημα θα σας κοινοποιηθούν προτεινόμενες πτήσεις και ξενοδοχείο.

                      

Για τη διευκόλυνσή σας, σας παραθέτουμε σύντομο ενημερωτικό σημείωμα (εδώ) για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στο Καζακστάν.

Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας (εδώ)μέχρι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΣΕΒ (κα.Βίκυ Μακρυγιάννη, Τομέας Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων, Τ. 211 5006 121, Ε. ir@sev.org.gr).

27/11/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων 

  • 
ΓΕΜΗ