Σημαντικές Ανακοινώσεις


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας, 4-8 Ιουνίου 2018

Η  Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας  θα πραγματοποιηθεί από 4 - 8 Ιουνίου 2018.

 

Αν διαχειρίζεστε ένα αξιοσημείωτο και καινοτόμο έργο στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της ενεργειακής απόδοσης, μπορείτε να υποβάλλετε υποψηφιότητα για το Διαγωνισμό Βραβείων Βιώσιμης Ενέργειας της ΕΕ  ή να διαδώσετε το έργο σας σε ένα μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ακροατήριο.

 

Τα βραβεία της ΕΕ για την αειφόρο ενέργεια αναγνωρίζουν τις εξαιρετικές καινοτομίες στην ενεργειακή απόδοση και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Οι υποψήφιοι / φιναλίστ επιλέγονται από έναν κατάλογο των πιο επιτυχημένων έργων του έτους για καθαρή, ασφαλή και αποδοτική ενέργεια. Με τα βραβεία που απονέμονται από κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων και ευρωπαίους πολίτες, ο διαγωνισμός των βραβείων υπογραμμίζει νέους τρόπους να διαμορφωθεί το ενεργειακό μέλλον της Ευρώπης.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, διορίστε ή υποβάλετε αίτηση για ένα βραβείο στις 23:59 (CET) στις 23 Φεβρουαρίου.Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

 

Επίσης, μπορείτε να συμβάλλετε ή να αναλάβετε ηγετικό ρόλο στη μετάβαση στην καθαρή ενέργεια, συμμετέχοντας  στο Συνέδριο Πολιτικής της EUSEW, από 5 - 7 Ιουνίου 2018.

 

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν εδώ

 

Η προθεσμία υποβολής και για τις δύο αιτήσεις είναι έως τις 5 Μαρτίου 2018, 23:59 (CET).

 

Τα εργαλεία προώθησης EUSEW είναι διαθέσιμα εδώμπορείτε εαν επιθυμείτε να βοηθήσετε στη διάδοση των εν λόγω εκδηλώσεων μέσω του δικτύου σας!

 

Μπορείτε να δείτε παρακάτω όλες τις δραστηριότητες:

 

Για το Συνέδριο Πολιτικής

 

Ημερομηνία: 05.06.2018 έως 07.06.2018. Αίτηση εδώ

 

 

Για τα Βραβεία της ΕΕ για τη Βιώσιμη Ενέργεια

 

Ημερομηνία: 05.06.2018. Γνωρίζετε κάποιον υποψήφιο πρωταθλητή ενέργειας ή θέλετε να υποβάλετε αίτηση για ένα βραβείο; Κάντε αίτηση ή προτείνετε  κάποιον εδώ

 

 

Για τις Ημέρες ενέργειας

 

Ημερομηνία: 01.05.2018 έως 30.06.2018. Μπείτε σε ένα Ευρωπαϊκό δίκτυο για να αυξήσετε την προβολή της εκδήλωσής σας και να μοιραστείτε τις γνώσεις σας στις Ημέρες Ενέργειας! Γίνετε πρεσβευτής της Ενέργειας! Οι εγγραφές ανοίγουν τον Μάρτιο

 

 

Για τη Δικτύωση

 

Ημερομηνία: 06.06.2018 έως 07.06.2018. Γιορτάστε τις ιδέες σας, συλλέξτε πληροφορίες και κάντε σημαντικές επαφές μέσω της Δικτύωσης! Αναπτύξτε την επιχείρησή σας! Οι εγγραφές ανοίγουν στα μέσα Φεβρουαρίου εδώ.

 

04/06/2018 ΠΗΓΗ: EUSEW Secretariat 

  • 
ΓΕΜΗ