17-12-2018

Ανακοινώσεις


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΜΕΞΙΚΟ) 11-20/4/2018 από το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή σε 3 χώρες της Λατινικής Αμερικής για διερεύνηση δυνατοτήτων και αναζήτηση συνεργασιών σε μία Ηπειρο με πολλές αναξιοποίητες ευκαιρίες. Η Αποστολή  θα επισκεφθεί διαδοχικά το Σάο Πάολο στις 12-13/4, την Μποκοτά στις 16-17/4 και την Πόλη του Μεξικού στις 18-19/4.

Στόχος της Αποστολής είναι να δώσει την ευκαιρία σε εξωστρεφείς εταιρίες να διερευνήσουν τις συγκεκριμένες αγορές και να έχουν επαφές και συζητήσεις με τοπικές εταιρίες για να επιδιώξουν συμφωνίες για εξαγωγές, joint-ventures, συμπράξεις, μεταφορά τεχνογνωσίας, επενδύσεις, αναζήτηση συνεργατών-αντιπροσώπων, κλπ.

Θα προετοιμασθούν έγκαιρα συναντήσεις Β2Β στο Σάο Πάολο με τη βοήθεια του Γραφείου ΟΕΥ της Ελληνικής Πρεσβείας, στην Μποκοτά θα διοργανωθεί Επιχειρηματικό Φόρουμ σε συνεργασία με τον Εθνικό Σύνδεσμο Κολομβιανών Επιχειρήσεων-ANDI και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με Κολομβιανές εταιρίες τόσο στο Φόρουμ όσο και στα γραφεία των τοπικών εταιριών, ενώ στην Πόλη του Μεξικού οι συναντήσεις Β2Β θα πραγματοποιηθούν με τη φροντίδα της Ελληνικής Πρεσβείας. Παράλληλα, σε κάθε πόλη θα υπάρχει συνεργασία και με τα τοπικά διμερή Γερμανικά Επιμελητήρια και θα αξιοποιηθεί η δυνατότητα πρόσβασης στα μέλη τους, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Δικτύου Γερμανικών Επιμελητηρίων που αλληλουποστηρίζονται και προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες δικτύωσης (επισυνάπτεται το πρόγραμμα).

Η Βραζιλία είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος αγορά στη Λατινοαμερικάνικη Ηπειρο (210εκ.) με δυνατότητες συνεργασίας είτε για εξαγωγές ελληνικών προιόντων είτε για συμπράξεις, μεταφορά τεχνογνωσίας, επενδύσεις, κλπ., το Μεξικό των 125 εκ. είναι η 2η μεγαλύτερη αγορά και παρουσιάζει ενδιαφέρον στις κατασκευές, στην ενέργεια, στη βιομηχανία, στα τρόφιμα-ποτά, στα καλλυντικά-φαρμακευτικά, στην πληροφορική, κλπ., ενώ η Κολομβία των 49 εκ. μετά την αποκατάσταση της εσωτερικής ειρήνης και σταθερότητας είναι από τις ανερχόμενες οικονομικές δυνάμεις της περιοχής σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις διεθνών Οργανισμών.

Oι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως στείλουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής στy.patsiavos@ahk.com.gr  σε σύντομο διάστημα για να προετοιμασθούν έγκαιρα οι συναντήσεις Β2Β σε κάθε περιοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Γιάννη Πατσιαβό, Senior Consultant του Ελληνο-Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου & Διευθυντή του Ελληνο-Ασιατικoύ Επιχειρηματικού Συμβουλίου, τηλ.2106419026, 6945234747, y.patsiavos@ahk.com.gr, yannispatsiavos@yahoo.com

 

12/04/2018 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων


DOWNLOADS
RegistrationForm_LatinAmerica_F-1484101656.doc

 

  • 
ΓΕΜΗ