Ανακοινώσεις


Export Ready Ψηφιακό Εργαστήριο: ''Ευκαιρίες και προκλήσεις για τις εξαγωγές στην εποχή της Covid-19'' από ΣΕΒ

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει ότι ο ΣΕΒ διοργανώνει Ψηφιακό Εργαστήριο με θέμα «Ευκαιρίες και προκλήσεις για τις εξαγωγές στην εποχή της Covid-19», 30 Σεπτεμβρίου 2020, και ώρα 16.00 μ.μ.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε εξαγωγικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τις τάσεις, τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που αναδύονται στο διεθνές εμπόριο μετά την πανδημία. Θα συζητηθούν θέματα όπως: Οι επιπτώσεις του Covid-19 στις παγκόσμιες εμπορικές ροές και στην εφοδιαστική αλυσίδα, οι ευκαιρίες μετά την πανδημία σε Ευρώπη και Υποσαχάρια Αφρική, οι ανατροπές στις ελληνικές εξαγωγές μέσα στην πανδημία, αλλά και πως οι ελληνικές επιχειρήσεις προσαρμόστηκαν στις νέες εμπορικές ανάγκες.

Έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του Υφυπουργού Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας, κ. Κώστα Φραγκογιάννη, καθώς και υψηλόβαθμων στελεχών του οίκου αξιολόγησης Fitch, της Eurobank και εξαγωγικών εταιρειών.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου εδώ<https://www.sev.org.gr/Uploads/Documents/53228/WebinarAgenda_30_9_2020_GR_NEW.pdf>. Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ<https://docs.google.com/forms/d/1eKkj9QxY0Cw4MOHb0Fk2xHEDmjQV_KFBaPk2WmVxD0E/edit?usp=sharing>. Θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης του εργαστηρίου μετά την εγγραφή σας.

Δείτε εδώ<https://www.sev.org.gr/ekdiloseis/ekdiloseis-sev/oi-anatropes-kai-oi-prokliseis-ton-exagogon-stin-pandimia-zoom-template-30-9-16-00/> περισσότερες πληροφορίες για το εργαστήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Τομέα Βιομηχανίας, Ανάπτυξης, Δικτύων & Περιφερειακής Πολιτικής του ΣΕΒ ( κα. Αμαλία Γκουνέλα, Τ: 211 5006 107, E: ir@sev.org.gr)

 

 

30/09/2020 ΠΗΓΗ: ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 

  • 
ΓΕΜΗ