Ανακοινώσεις


e-exports academy by Enterprise Greece

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει ότι η Enterprise Greece, ο εθνικός φορέας εξωστρέφειας για την προώθηση των εξαγωγών και την προσέλκυση επενδύσεων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων για την ενίσχυση των εξαγωγών, εγκαινιάζει ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει ως στόχο να ανοίξει τις διεθνείς αγορές για τις ελληνικές επιχειρήσεις, μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αξιοποιώντας τη στρατηγική της συνεργασία με την eBay, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου με 183 εκατομμύρια ενεργούς αγοραστές σε όλο τον κόσμο και παρουσία σε 190 χώρες, προσφέρει ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συνοδευόμενο από εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη, για την επιτυχημένη ψηφιακή παρουσία της επιχείρησης σας στις παγκόσμιες ηλεκτρονικές πλατφόρμες και στη διεθνή καταναλωτική αγορά.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων και επιθυμεί να αποκτήσει ή να διευρύνει την πρόσβαση της στις διεθνείς αγορές μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, ανεξαρτήτως εμπειρίας.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή εκδήλωση, “e-exports academy by Enterprise Greece in collaboration with eBay” την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 15:00, προκειμένου να ενημερωθείτε για τους στόχους, τη δομή και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα του εκπαιδευτικού προγράμματος. Μπορείτε να δείτε το σχετικό πρόγραμμα εδώ
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/enterprise-greece-ebay 

23/02/2021 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων


DOWNLOADS
agenda_F-1362771413.pdf

 

  • 
ΓΕΜΗ