Ανακοινώσεις


Πρόσκληση συμμετοχής σε εκδήλωση Virtual data Room σχετικά με project ‘’H2U’’ στην Ουρουγουάη (08.04.2021)

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει, μετά από σχετική πληροφόρηση από τη Β8 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Εξωτερικών και κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από την Πρεσβεία της Ουρουγουάης στην Ελλάδα, ότι θα διεξαχθεί διαδικτυακή εκδήλωση μέσω Zoom για πιλοτικό σχέδιο ανάπτυξης logistics (H2u Pilot Project) στον τομέα του Πράσινου Υδρογόνου στην Ουρουγουάη, στις 8 Απριλίου τ.ε. και ώρα Ελλάδας 3.00 μ.μ.

Στην εν λόγω εκδήλωση, που συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Βιομηχανίας, Ενέργειας και Εξορύξεων και το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ουρουγουάης, θα παρουσιαστούν οι προοπτικές για την ανάπτυξη της αγοράς του Πράσινου Υδρογόνου στην χώρα και θα ανταλλαγούν απόψεις μεταξύ φορέων που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα ενέργειας.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση ακολουθώντας τον ακόλουθο υπερσύνδεσμο: http://bit.ly/h2uruguay. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην ισπανική γλώσσα με ταυτόχρονη μετάφραση στην αγγλική. Επισυνάπτεται ανακοίνωση των διοργανωτών σχετικά με την εκδήλωση εδώ

08/04/2021 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων 

  • 
ΓΕΜΗ